Ilmoita lapsesi seurakunnan kerhoon!

26.3.2018 10.07

Janakkalan seurakunnassa suunnitellaan jo kesän jälkeistä aikaa ja lasten kerhoja.

Kerhoissa lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa. Siellä koetaan iloa, ystävyyttä, onnistumisia, leikkiä, musiikkia ja vaikka mitä! Päiväkerhoon pääsevät mukaan 2013-2015 syntyneet lapset, muihin kerhoihin otetaan myös eskari-ikäisiä. Päiväkerhojen lisäksi tarjolla onkin niin luontokerho, askartelukerho kuin musa-arkki. Päätaajamien lisäksi Mallinkaisten kyläkoululle on tulossa päiväkerho ja Leppäkoskelle Voiman talolle touhukerho, kunhan lapsia ilmoittautuu riittävästi mukaan.

Kerhoihin voi tarkemmin tutustua ja ilmoittautua seurakunnan nettisivuilla

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-16 lapsityönohjaaja Sirpa Heikka puh. 044 7656 970. Kerhoihin ilmoittautuminen jatkuu 8.4. saakka.