Janakkalan seurakunnassa kappalaisen virka avoinna

19.12.2017 17.43

Janakkalan seurakunta etsii uutta kappalaista, jonka erityisenä vastuualueena on seurakunnan aikuistyö sekä Turengin ja Tervakosken vastuuryhmien toiminta.

Kappalainen Juha Koivulahti, joka virkaa aikaisemmin hoiti, on siirtynyt Tammelan kirkkoherraksi ja virkaa on hoidettu sijaisuuksin.

Aikuistyön ja vastuuryhmien toiminnan lisäksi tuleva kappalainen huolehtii omalta osaltaan messuista, kirkollisista toimituksista, rippikoulusta, hartauksista, sielunhoidosta ja muista papin virkaan kuuluvista tehtävistä. Eduksi luetaan seurakunnan hallinnon tuntemus ja osaaminen sekä kokemus lähiesimiestehtävistä sekä vahva sitoutuminen kirkon tunnustukseen ja kristilliseen uskoon.

Virallinen työpaikkailmoitus sähköisine hakulomakkeineen ja muine hakuohjeineen löytyy Tampereen hiippakunnan sivulta http://tampereenhiippakunta.fi/janakkalan-seurakunnan-kappalaisen-virka/.  Hakuaika päättyy 12.1.2018 klo 15.00. Kirkkovaltuusto valitsee uuden kappalaisen huhtikuun kokouksessaan.

Lisätietoja asiasta antaa 31.12. saakka kirkkoherra Pekka Riikonen, 044 7656 960, pekka.riikonen@evl.fi ja 1.-12.1. kappalainen Anu Vaarnamo, anu.vaarnamo@evl.fi, 044 7656 966.