Saviruukku 40 v -konsertti

Saviruukku 40 v -konsertti Janakkalan Pyhän Laurin kirkko

Jukka Salminen&CO ja Körttikuoro konsertoivat yhdessä

Jukka Salminen sävelsi tunnetun ja rakastetun laulunsa Saviruukun Liisa Pukkilan sanoihin 40 vuotta sitten.

Konsertissa kuljetaan laulun sanojen johdattamana erilaisten särkymisten kautta levolliseen hiljaisuuteen.

Vapaa pääsy - kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Timo Sollo, lyömäsoittimet, Terho Asikainen, viulu ja mandoliini, Jukka Salminen, laulu, kitara ja piano, Pekka Riikonen, basso.

Körttikuoroa johtaa Hannu Mursunen.

Janakkalan Pyhän Laurin kirkko

Janakkalan Barokki: C.P.E. Bach

Carl Philipp Emanuel Bachin sävelkieli on omaperäinen sekoitus valistuksen ihanteita, Sturm und Drang -estetiikkaa ja Empfindsamkeit-tyyliä. Intensiivisessä ilmaisussa kuuluu Bach-suvun henki, jonka keskeisimmät ilmaisuväylät olivat lauluääni ja klaveeri.

Laurinmäki

Janakkalan Barokki: Lasten Barokki

Lasten oma barokkitapahtuma ilahduttaa jälleen historiallisessa miljöössä Laurinmäen torpparimuseolla. Kokoperheen tapahtuma tutustuttaa barokkimusiikin maailmaan innostavan iloisella ja kepeällä otteella.

Janakkalan Pyhän Laurin kirkko

Janakkalan Barokki: J.S. Bach ja pohjoissaksalainen urkukoulu

Pohjoissaksalaisen soitinmusiikin ”fantastinen” tyyli antoi voimakkaan inspiraation myös Johann Sebastian Bachille. Tässä konsertissa Janakkalan poikkeukselliset urut pääsevät loistamaan omimman ohjelmistonsa parissa.