Pienikin valo pimeän poistaa -konsertti

Pienikin valo pimeän poistaa -konsertti Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Jukka Salminen&CO - Lempeitä lauluja ja yhdessä laulettavia uusia virsiä marraskuun iltahämärään

Iltateetarjoilu

Tilaisuuteen on vapaa pääsy

Janakkalan Pyhän Laurin kirkko

Janakkalan Barokki: C.P.E. Bach

Carl Philipp Emanuel Bachin sävelkieli on omaperäinen sekoitus valistuksen ihanteita, Sturm und Drang -estetiikkaa ja Empfindsamkeit-tyyliä. Intensiivisessä ilmaisussa kuuluu Bach-suvun henki, jonka keskeisimmät ilmaisuväylät olivat lauluääni ja klaveeri.

Laurinmäki

Janakkalan Barokki: Lasten Barokki

Lasten oma barokkitapahtuma ilahduttaa jälleen historiallisessa miljöössä Laurinmäen torpparimuseolla. Kokoperheen tapahtuma tutustuttaa barokkimusiikin maailmaan innostavan iloisella ja kepeällä otteella.

Janakkalan Pyhän Laurin kirkko

Janakkalan Barokki: J.S. Bach ja pohjoissaksalainen urkukoulu

Pohjoissaksalaisen soitinmusiikin ”fantastinen” tyyli antoi voimakkaan inspiraation myös Johann Sebastian Bachille. Tässä konsertissa Janakkalan poikkeukselliset urut pääsevät loistamaan omimman ohjelmistonsa parissa.