Perhekerho Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan perhekerhoon

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille. Perhekerhossa tarjoutuu mahdollisuus yhdessäoloon ja virkistäytymiseen samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Useimmiten kerho aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä, jonka jälkeen on laulua, loruttelua, askartelua tai muuta yhteistä puuhastelua. Kerhossa on kahvi- ja mehutarjoilu.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja toiminta on maksutonta.

Perhekerhon aikana mahdollista kierrättää lastenvaatteita. Tuo puhtaita ja ehjiä lastenvaatteita lahjoituksena, vie käyttöösi sitä mitä tarvitset.

Leirikeskus Rantalahti

Juhannusjuhla

Tervetuloa viettämään juhannusaattoa!

Laurinmäki

Janakkalan Barokki: Lasten Barokki

Lasten oma barokkitapahtuma ilahduttaa jälleen historiallisessa miljöössä Laurinmäen torpparimuseolla. Kokoperheen tapahtuma tutustuttaa barokkimusiikin maailmaan innostavan iloisella ja kepeällä otteella.

Kouluun lähtevien siunaaminen

Ekaluokkalaiset siunataan yhdessä koulutielle.