Perhekerho Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan perhekerhoon

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille. Perhekerhossa tarjoutuu mahdollisuus yhdessäoloon ja virkistäytymiseen samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Useimmiten kerho aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä, jonka jälkeen on laulua, loruttelua, askartelua tai muuta yhteistä puuhastelua. Kerhossa on kahvi- ja mehutarjoilu.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja toiminta on maksutonta.

Perhekerhon aikana mahdollista kierrättää lastenvaatteita. Tuo puhtaita ja ehjiä lastenvaatteita lahjoituksena, vie käyttöösi sitä mitä tarvitset.

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin päiväkerho

Kerhoissamme lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa.

Mallinkaisten kyläkoulu, Mallinkaistentie 600

Mallinkaisten päiväkerho