Seppeletalkoot

Seppeletalkoot

Pajan puutyöverstas, Taimistontie 4, Turenki

Idea havuseppeleestä jokaisella sankarihaudalla Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi toteutetaan myös Janakkalassa. Se tarkoittaa lähes 200 seppeleen tekemistä.

Kaikille avoimet seppeletalkoot järjestetään 24.10. ja 9.11. Turengissa PAJAn puutyöverstaalla paloaseman takana sekä 7.11. ja 14.11. Tervakoskella Seuratalon aulassa. Tule siis mukaan talkoisiin!

Kaikki tarvikkeet löytyvät talkoopaikoilta ja paikan päällä on Kiipulan ammattiopiston ammatillisia ohjaajia seppeleen tekoa opastamassa. Talkoisiin voi varautua omin käsinein, jos sellaisia haluaa käyttää.

Talkoita järjestämässä ovat Janakkalan sotaveteraanit ry, Kiipulan ammattiopisto, kunta ja seurakunta. Havuja talkoisiin saadaan yrittäjä Hannu Riihimäen metsistä ja paikalliset Lions-järjestöt ovat mukana merkittävällä työpanoksella, sillä he keräävät ja toimittavat havut talkoisiin ja kuljettavat valmiit seppeleet sankarihautausmaille.

Sotaveteraanit, kunta ja seurakunta

Ruhantie 205, Tervakoski

Poukapirtin saunailta

Kaikille avoin ja maksuton saunailta.

Ruhantie 205, Tervakoski

Poukapirtin saunailta

Kaikille avoin ja maksuton saunailta.

Kouluun lähtevien siunaaminen

Ekaluokkalaiset siunataan yhdessä koulutielle.