to 28.9. kello 13.00 - kello 15.00

Vauvakerho Vauvakerhossa tänään vauvakirkkohetki klo 13.30. Vauvoille yllätystarjoilua :) Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Tervetuloa tutustumaan toisiin vauvaperheisiin seurakuntakeskuksen flyygelisaliin

Vauvakerho on vanhempien ja alle 1-vuotiaiden vauvojen avoin kohtaamispaikka, jossa voidaan jakaa ajatuksia vanhemmuudesta sekä viettää hetkiä lorutellen, sylitellen, hiljentyen ja lastenlauluja laulaen. Toiminta ja tapahtumat suunnitellaan yhdessä.

Ohjaajina neuvolan terveydenhoitaja Heli Korkalainen ja srk:n perhetyöntekijä Tiina Alakoski.

Lisätietoja saat neuvolan terveydenhoitajilta tai perhetyöntekijä Tiina Alakoskelta.

Turengin päiväkerho

Kerhoissamme lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa.

Perhemusa-arkki

1-3 -vuotiaille yhdessä vanhemman kanssa