Pienoismallikerho

Tarinmaan seurakuntatalo

Alakouluikäisille tytöille ja pojille

Kerhossa rakennetaan muovisia pienoismalleja. Kaikki tarvittavat rakennusvälineet ovat kerholaisten käytössä kerhon puolesta. Yleisenä ohjeena voisi sanoa, että kerhoon ei kannata laittaa päälle niitä parhaita vaatteita, sillä liimojen ja maalien kanssa touhutessa saattaa silloin tällöin "käydä vahinko".

Myös pienoismallit saat hankittua kerhon kautta. Hankitut mallit laskutetaan kahdesti vuodessa kerholaisilta.

Kokoonnumme alakerran askartelutilassa, talon Turengin puoleisessa päädyssä. Ohjaajina toimivat Jesse Heinonen ja Petri Hurme, jolta voi kysellä lisätietoja kerhosta.

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat

Laurinmäki

Janakkalan Barokki: Lasten Barokki

Lasten oma barokkitapahtuma ilahduttaa jälleen historiallisessa miljöössä Laurinmäen torpparimuseolla. Kokoperheen tapahtuma tutustuttaa barokkimusiikin maailmaan innostavan iloisella ja kepeällä otteella.

Kouluun lähtevien siunaaminen

Ekaluokkalaiset siunataan yhdessä koulutielle.

Leirikeskus Rantalahti

Koko seurakunnan kesäpäivä

Tervetuloa kaikki vauvasta vaariin!