Vauvakerho

Vauvakerho Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Tervetuloa tutustumaan toisiin vauvaperheisiin seurakuntakeskuksen flyygelisaliin

Vauvakerho on vanhempien ja alle 1-vuotiaiden vauvojen avoin kohtaamispaikka, jossa voidaan jakaa ajatuksia vanhemmuudesta sekä viettää hetkiä lorutellen, sylitellen, hiljentyen ja lastenlauluja laulaen. Toiminta ja tapahtumat suunnitellaan yhdessä.

Ohjaajina neuvolan terveydenhoitaja Heli Korkalainen ja srk:n perhetyöntekijä Tiina Alakoski.

Lisätietoja saat neuvolan terveydenhoitajilta tai perhetyöntekijä Tiina Alakoskelta.

Laurinmäki

Janakkalan Barokki: Lasten Barokki

Lasten oma barokkitapahtuma ilahduttaa jälleen historiallisessa miljöössä Laurinmäen torpparimuseolla. Kokoperheen tapahtuma tutustuttaa barokkimusiikin maailmaan innostavan iloisella ja kepeällä otteella.

Kouluun lähtevien siunaaminen

Ekaluokkalaiset siunataan yhdessä koulutielle.

Leirikeskus Rantalahti

Koko seurakunnan kesäpäivä

Tervetuloa kaikki vauvasta vaariin!