Vauvakerho ei kokoonnu helatorstain vuoksi

Vauvakerho ei kokoonnu helatorstain vuoksi Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Tervetuloa tutustumaan toisiin vauvaperheisiin seurakuntakeskuksen flyygelisaliin

Vauvakerho on vanhempien ja alle 1-vuotiaiden vauvojen avoin kohtaamispaikka, jossa voidaan jakaa ajatuksia vanhemmuudesta sekä viettää hetkiä lorutellen, sylitellen, hiljentyen ja lastenlauluja laulaen. Toiminta ja tapahtumat suunnitellaan yhdessä.

Ohjaajina neuvolan terveydenhoitaja Heli Korkalainen ja srk:n perhetyöntekijä Tiina Alakoski.

Lisätietoja saat neuvolan terveydenhoitajilta tai perhetyöntekijä Tiina Alakoskelta.

Tiina Alakoski
perhetyöntekijä

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin päiväkerho

Kerhoissamme lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa.

Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Tervakosken päiväkerho

Hyvän tahdon ruokaa

Tarjolla hyvän tahdon ruokaa, jos sitä on koulujen ruokailusta jäänyt yli