Päiväkerho Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin 4-6 -vuotiaiden päiväkerho, joka kokoontuu maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12

Tämä kolmen tunnin kerho on ensisijaisesti tarkoitettu 4-6-vuotiaille, myös 3-vuotiaita otetaan sisaruksen kanssa, jos ryhmässä on tilaa.

Päiväkerhon lukukausimaksu on vuonna 2016 Janakkalan seurakunnan jäseniltä 29 euroa/lapsi, muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä 37 euroa/lapsi ja kirkkoon kuulumattomilta 51 euroa/lapsi.

Mukaan pääsee, jos ryhmässä on tilaa. Ilmoittautua voi arkisin klo 9-16 lapsityönohjaaja Sirpa Heikalle.

Mallinkaisten kyläkoulu, Mallinkaistentie 600

Mallinkaisten päiväkerho

Kerhoissamme lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa.

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin päiväkerho