Vauvakerho

Vauvakerho Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Tervetuloa tutustumaan toisiin vauvaperheisiin seurakuntakeskuksen flyygelisaliin

Vauvakerho on vanhempien ja alle 1-vuotiaiden vauvojen avoin kohtaamispaikka, jossa voidaan jakaa ajatuksia vanhemmuudesta sekä viettää hetkiä lorutellen, sylitellen, hiljentyen ja lastenlauluja laulaen. Toiminta ja tapahtumat suunnitellaan yhdessä.

Ohjaajina neuvolan terveydenhoitaja Heli Korkalainen ja srk:n perhetyöntekijä Tiina Alakoski.

Lisätietoja saat neuvolan terveydenhoitajilta tai perhetyöntekijä Tiina Alakoskelta.

Tiina Alakoski
perhetyöntekijä

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin päiväkerho talvilomalla, ei kokoontumista

Kerhoissamme lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa.

Mallinkaisten kyläkoulu, Mallinkaistentie 600

Mallinkaisten päiväkerho talvilomalla, ei kokoontumista

Maanantaipuuro

Arkimaanantaisin Tervakosken seurakuntakeskuksessa