Vauvakerho

Vauvakerho Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Tervetuloa tutustumaan toisiin vauvaperheisiin seurakuntakeskuksen nuorisotilaan

Vauvakerho on vanhempien ja alle 1-vuotiaiden vauvojen avoin kohtaamispaikka, jossa voidaan jakaa ajatuksia vanhemmuudesta sekä viettää hetkiä lorutellen, sylitellen, hiljentyen ja lastenlauluja laulaen. Toiminta ja tapahtumat suunnitellaan yhdessä.

Ohjaajina neuvolan terveydenhoitaja Eeva Vehviläinen ja srk:n perhetyöntekijä Tiina Alakoski.

Lisätietoja saat neuvolan terveydenhoitajilta tai perhetyöntekijä Tiina Alakoskelta.

Tiina Alakoski
perhetyöntekijä

Päivätoimintakeskus Ojatupa

Hyvän tahdon ruokaa

Tarjolla hyvän tahdon ruokaa, jos sitä on koulujen ja sairaalan ruokailuista jäänyt yli

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin päiväkerho 3-vuotiaille

Kerhoissamme lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa.

Voiman talo, Leppäkoskentie 368, Leppäkoski

Leppäkosken touhukerho

Touhukerhossa touhuillaan turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa.