Tyttöjen ja poikien kevätleirit Rantalahdessa

Ilmoittautuminen leireille 8.1.-4.3.2018

Mitä pihalla pelataan ja metsästä löydetään, minkä Raamatunkertomuksen äärellä ihmetellään, millaisia askarteluja syntyy, mikä sketsi naurattaa ja leikki leikittää? Rantalahden leirillä tapahtuu taas, tule mukaan!

Keväällä 2018 järjestetään vuorokauden tai parin mittaisia leirejä Rantalahden leirikeskuksessa Janakkalan Tarinmaalla. Mukaan mahtuu 25 lasta leiriä kohti.

1.-3. -luokkalaisille yhden yön leirit

• 6.–7.4.2018
  • 7.–8.4.2018
  • leirit alkavat klo 18 ja päättyvät klo 16

• Ilmoittautumiset  4.3. mennessä tästä
  • Leirien hinta oman seurakunnan jäseneltä 21 e
  • Leireistä vastaa nuorisotyönohjaaja Seija Vehkomäki
  • Mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä Seijalta puhelimitse leirien alkamiseen asti

4.-6. -luokkalaisille kahden yön leiri

• 13.–15.4.2018
  • Ilmoittautumiset 4.3. mennessä tästä
  • Leirin hinta oman seurakunnan jäseneltä 46 e
  • Leiristä vastaa nuorisotyönohjaaja Petri "Löde" Hurme
  • Mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä Lödeltä puhelimitse leirien alkamiseen asti

Hinnat

Leirin täysi vuorokausihinta on Janakkalan ev.lut. seurakunnan jäseniltä 24 €, muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä 31 € ja muilta 49 €.

Seurakunta voi myöntää anomuksesta avustusta leirimaksuihin.

mieluiten kotisivujen ilmoittautumislomakkeella.
Voit ilmoittautua myös sähköpostin välityksellä, suoraan vastaavalle ohjaajalle etunimi.sukunimi(at)evl.fi.

Tiedot voi myös postittaa osoitteella, Janakkalan seurakunta, varkkarileirit, Juttilantie 2, 14200 Turenki.

Huom! Merkitse "varkkarileirit" kuoreen selkeästi!

Ilmoita kaikki tiedot:
1. Leiri, jolle ilmoittaudut (merkitse myös mahdollinen varavaihtoehto)
2. Leiriläisen nimi + syntymävuosi
3. Täydellinen osoite
4. Vanhemman nimi, osoite + puhelinnumero, josta tavoittaa leirinkin aikana
5. Ruoka-aineallergiat tarkasti (maininta myös tuotteista, jotka sopivat erikoisruokavalioissa)
6. Sairaudet/rajoitteet, joista ohjaajien on syytä tietää (esim. astma) ja toimintaohje niiden varalle (lääkkeet, toimenpiteet tms.)
7. Kaveri, jonka haluaisit samalle leirille. (Huom., hänen tulee myös ilmoittautua)

Pääsenkö leirille?

Jos leiriläisiä ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, arvomme mukaan pääsevät.
Voit tiedustella leirin ohjaajilta tai seurakuntatoimistosta mukaan pääsystä 9.3.2018 alkaen.

Leirikirje

Osallistujat saavat kotiin leirikirjeen ja laskun noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.

Peruutuksen sattuessa

Mahdollisista peruutuksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Peruutuksen sattuessa maksetut leirimaksut palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

LEIRIKESKUS RANTALAHTI

Rantalahdentie 70, 14240 Janakkala