Kesän 2018 leirit Rantalahdessa

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Seurakunnan leireillä alkaa kesäloman vietto!

Ohjelmassa askartelua, potkupalloa, leikkejä, musiikkia, pelejä, bofferointia, nuotiotuokioita lauluineen, rukoushelmen hiljaisuutta, hekottelua, lekottelua, lämmin sauna ja viileä vesi, ynnä muuta kesätuulta!

Kumpikin leireistä alkaa klo 12 (ei lounastarjoilua) ja päättyy lounaan jälkeen klo 12. Mukana molemmilla leireillä nuorisotyönohjaajat Seija ja Löde muun tiimin kera.

HELMI I -leiri

1.-6. -luokkalaisille Rantalahdessa 4.-7.6.2018
Leirin hinta on 72 euroa oman seurakunnan jäseneltä, 93 euroa muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä ja muilta 147 euroa. Mukaan mahtuu 25 lasta. Leirin vastaava ohjaaja on Seija Vehkomäki. Ilmoittautuminen 3.4. klo 9 mennessä.

HELMI II -leiri
1.-6.-luokkalaisille Rantalahdessa 18.-20.6.2018
Leirin hinta on 48 euroa oman seurakunnan jäseneltä, 62 euroa muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä ja muilta 98 euroa. Mukaan mahtuu 25 lasta. Leirin vastaava ohjaaja on Petri Löde Hurme. Ilmoittautuminen 3.4. klo 9 mennessä.

Ilmoittautuminen Rantalahden leireille

mieluiten yllä olevien linkkien (suljettu 3.4. klo 9) kautta. Voit tarvittaessa ilmoittautua myös sähköpostin välityksellä suoraan leiristä vastaavalle ohjaajalle etunimi.sukunimi@evl.fi.

Ilmoita kaikki tiedot
1. leiri, jolle ilmoittaudut
2. leiriläisen nimi + syntymävuosi
3. täydellinen osoite
4. vanhemman nimi, osoite + puhelinnumero, josta tavoittaa leirinkin aikana, myös sähköpostiosoite
5. ruoka-aineallergiat tarkasti (maininta myös tuotteista, jotka sopivat erikoisruokavalioissa)
6. sairaudet/rajoitteet, joista ohjaajien on syytä tietää esim. sairauskohtauksen varalta ja toimintaohje niitä varten (lääkkeet, toimenpiteet tms.)
7. kaveri, jonka haluaisit samalle leirille. (huom. hänen tulee myös ilmoittautua)
8. jos et pääse ensisijaisesti toivomalleni leirille, onko mahdollista osallistua  toiselle kesäkuun leirivaihtoehdoista? (kyllä/ei)

9. kuvaus uimataidosta

10. onko leiriläinen oman seurakunnan jäsen, muun ev.lut. seurakunnan jäsen vai muu vaihtoehto

Leirikeskus Rantalahti

sijaitsee osoitteessa Rantalahdentie 70, 14240 Janakkala
Tutustu paikkaan täällä: www.rantalahti.com

Pääsinkö leirille?

Jos leiriläisiä ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, arvomme mukaan pääsevät. Voit tiedustella leirin ohjaajilta (yhteystiedot sivun alalaidassa) tai seurakuntatoimistosta (puh. 03 656 950) mukaan pääsystä 9.4.2018 alkaen.

Leirikirje

Osallistujat saavat kotiin leirikirjeen ja laskun noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Seurakunta voi myöntää anomuksesta avustusta leirimaksuihin.

Peruutuksen sattuessa

Mahdollisista peruutuksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Maksetut leirimaksut palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lisätiedot kerhoista ja leireistä varhaisnuorisotyönohjaajilta.

Lapsia Rantalahden pihalla

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat