Leirit Rantalahdessa

Kevään 2018 leireistä löydät tietoa  täältä!

Kesän 2018 leireistä taas löydät tietoa täältä :)

Järjestämme tytöille ja pojille leirejä Leirikeskus Rantalahdessa. Leirikeskus sijaisee n. 700 metrin päässä Janakkalan Pyhän Laurin kirkosta osoitteessa Rantalahdentie 70, Janakkala.

Voit tutustua Rantalahteen lisää www.rantalahti.com.

1.-3. -luokkalaisille järjetämme yhden yön leirit keväällä ja syksyllä. Myös 4.-6. -luokkalaisille on leiri keväällä ja syksyllä. Se kestää koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin.

Kesälomien aikaan järjestämme muutaman päivän mittaisia leirejä alakouluikäisille.

Kun joku leiri on ajankohtainen, avaamme sille oman sivun, jonne pääset tälle sivulle tulevan linkin kautta.

Rantalahden leirien lisäksi on hiippakunnallisia ja valtakunnallisia leirejä. Näistäkin tiedotamme, kun leirit ovat ajankohtaisia.

Leirien hinnat

Leirin vuorokausihinta on Janakkalan seurakunnan jäseniltä 24 €, muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä 31 € ja muilta 49 €. Seurakunta voi myöntää anomuksesta avustusta leirimaksuihin.

Ilmoittautuminen tapahtuu kotisivujen ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoita kaikki tiedot

1. Leiri, jolle ilmoittaudut (merkitse myös varavaihtoehdot)
2. Leiriläisen nimi + syntymävuosi
3. Täydellinen osoite
4. Vanhemman nimi, osoite + puhelinnumero, josta tavoittaa leirinkin aikana
5. Ruoka-aineallergiat tarkasti (maininta myös tuotteista, jotka sopivat erikoisruokavalioissa)
6. Sairaudet/rajoitteet, joista ohjaajien on syytä tietää (esim. astma) ja toimintaohje niiden varalle (lääkkeet, toimenpiteet tms.)
7. Kaveri, jonka haluaisit samalle leirille.  (Huom. hänen tulee myös ilmoittautua)

Pääsinkö leirille?

Jos leiriläisiä ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, arvomme mukaan pääsevät. Voit tiedustella leirin ohjaajilta tai seurakuntatoimistosta mukaan pääsystä leiri-ilmoituksessa ilmoitetusta päivämäärästä alkaen. Soita tai kysy sähköpostilla.

Leirikirje

Osallistujat saavat kotiin leirikirjeen ja laskun noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.

Peruutuksen sattuessa

Mahdollisista peruutuksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Peruutuksen sattuessa maksetut leirimaksut palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.