Kerhot Tervakoskella

Tyttöjen tupa, tyttöjen lupa: yhdessä tekemistä askartelusta leikkiin, unelmoinnista ulkoiluun. Sinua odottavat Reetta Tuomi, Eveliina Rantanen ja apuohjaajana Noora Kiiliäinen.

Tyttöjen Tupa  (SV)
1-6. luokkalaisille tytöille maanantaisin klo 18.15-19.15 seurakuntakeskuksen yläkerran kerhotilassa, Kirkkotie 1.

Kevään viimeinen kerhokerta pidetään 19.3.

Suussa sulavat piparit ja pizzat muotoillaan Seija Vehkomäen kera. Kerhon päätteeksi päästään maistelemaan.
Voit tuoda oman essun mukanasi.

Kokkikerho, parittomat viikot (SV), (RYHMÄ ON TÄYNNÄ!)

3.-luokkalaisille parittomien viikkojen torstaina klo 17.30-19.30 seurakuntakeskuksen alakerran keittiössä, Kirkkotie 1.

Kevään viimeinen kerhokerta pidetään yhdessä Soppaklubin kanssa 22.3.

Kerhoon otetaan enintään 8 kerholaista. Kokkikerho ei sovellu moniallergisille lapsille, esimerkiksi laktoosi ei ole ongelma.

Makujen maailmassa tuoksuvaa pataa hämmentää Seija Vehkomäki.

Kerhon päätteeksi päästään maistelemaan. Voit tuoda oman essun mukanasi.

Soppaklubi, parilliset viikot. (SV)

4.-luokkalaisille parillisten viikkojen torstaina klo 17.30-19.30 seurakuntakeskuksen alakerran keittiössä, Kirkkotie 1.

Kevään viimeinen kerhokerta pidetään yhdessä Kokkikerhon kanssa 22.3.

Kerhoon otetaan enintään 8 kerholaista. Ryhmässä vielä pari paikkaa, ilmoittautumiset tästä. Kokkikerho ei sovellu moniallergisille lapsille, esimerkiksi laktoosi ei ole ongelma.