Kerhot Tarinmaalla

Tyttöjen tupa, tyttöjen lupa: monenlaista puuhaa askartelusta leikkiin ja leipomiseen - muun muassa! Ohjaajina Tytti ja Seija.

Tyttöjen Tupa

1.-6.-luokkalaisille maanantaisin klo 17-18 Tarinmaan seurakuntatalossa, Hakoistentie 340.

Kevään viimeinen kerhokerta pidetään 19.3.

Kerhossa rakennetaan muovisia pienoismalleja. Kaikki tarvittavat rakennusvälineet ovat kerholaisten käytössä kerhon puolesta. Yleisenä ohjeena voisi sanoa, että kerhoon ei kannata laittaa päälle niitä parhaita vaatteita, sillä liimojen ja maalien kanssa touhutessa saattaa silloin tällöin "käydä vahinko".

Myös pienoismallit saat hankittua kerhon kautta. Hankitut mallit laskutetaan kahdesti vuodessa kerholaisilta.

Pienoismallikerho,  jatkuu 8.11. (PH)
1.-6.-luokkalaisille maanantaisin klo 17-18.30 Tarinmaan seurakuntatalossa, Hakoistentie 340, alakerran askartelutilassa, talon Turengin puoleisessa päädyssä

Ohjaajina Veksi Kupiainen ja Petri Hurme.

Petri Hurme "Löde"

Seija Vehkomäki