Kerhonohjaajakoulutus rippikoulun käyneille nuorille

Ilmoittautuminen syksyn 2018 koulutukseen alkaa.

Oletko kiinnostunut toimimaan 7-12 -vuotiaiden lasten kerhon ohjaajana? Haluatko käyttää taitojasi? Oletko käsistäsi kätevä, musikaalinen, liikunnallinen tai jotain muuta? Seurakunta on myös kouluikäisten seurakunta, tule mukaan toteuttamaan heille suunnattua toimintaa!

Toivomme, että voit sitoutua kerhotoimintaan pitkäjänteisesti ainakin yhden kerhokauden pituiseksi ajaksi. Halutessasi pääset myös lastenleirien isoisen tehtäviin.

Tule mukaan kerhonohjaajan peruskurssille

Ilmoittaudu 22.8. mennessä tästä linkistä. Ilmoittautumiseen tarvitaan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, tiedot ruokavalioista sekä yhteystiedot huoltajillesi. Nämä tiedot tarvitaan kurssin järjestämistä ja yhteydenpitoa varten.

Kurssin ensimmäinen tapaaminen

Tapaamme torstaina 23.8.2018 klo 17-18 Turengin seurakuntakeskuksen pianosalissa. Saat silloin lisätietoa kurssista sekä kerho- ja leiritoiminnastamme.

Kurssiviikonloppu syyskuussa

Hyvä on varata kalenteriin jo aika tulevaa koulutusviikonloppua varten: 7.-9.9.2018.

Lisätietoja voit kysellä varhaisnuorisotyönohjaajilta, Lödeltä ja Seijalta.

Otamme mielellämme mukaan myös aikuisia ohjaajia kerhoihin!

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat