Tervetuloa seniorit mukaan toimintaamme!

Tapaamispaikka Ilonassa kahvitellaan, pidetään kerhoja, järjestetään hartauksia ja paljon muuta.

Järjestämme hartaudet Tapailakodissa joka toinen viikko ja Kyterinhovissa sekä Elsakodissa kerran kuussa. Hartauksiin ovat tervetulleita kaikki vanhukset.

Maanantaipuurolla voit käydä Tervakosken seurakuntakeskuksessa. Kesätauko 23.5.-27.8.

Veteraanien iltapäiväkahvit järjestetään kerran kuussa tiistaina klo 14 Turengin seurakuntakeskuksessa.

Seniorikuoro harjoittelee joka toinen keskiviikko klo 12 Turengin seurakuntakeskuksessa.

Kultaisen Iän kerho, eläkeläisten tapaaminen on joka toinen torstai klo 13 Turengin seurakuntakeskuksessa

Rypäleen kerho kokoontuu kerran kuussa Kinttupolku 3:ssa.

70- ja 80-vuotialle pidettäviin yhteisiin syntymäpäiväjuhliin kutsumme päivänsankarit kotiin tulevalla kutsulla.

Tarkemmat päivämäärät ja kellonajat senioireiden toiminnasta löytyvät Tapahtumat-sivulta.

Katso myös mitä järjestämme aikuisille.