Aikuisille toimintaa Tervakoskella ja Turengissa

Hanna-piiri

kokoontuu kuukauden viimeisenä maanantaina klo 18 Turengin seurakuntakeskuksessa

Lähetyspiiri

pidetään parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 13 Turengissa Ilonassa

Lähetysompeluseura

kokoontuu parittomien viikkojen tiistaina 13 Tervakosken seurakuntakeskuksessa

Nuorten aikuisten sählyä

pelataan perjantaisin Turengin liikuntahallilla klo 15.30-17 (lohko 3). Tosissaan, mutta ei liian vakavasti :) Lajiin vähemmänkin vihkiytyneet tervetuloa mukaan! Vastuuvetäjänä hikoilee nuorten aikuisten pappi Henri Koskinen.

Kirjallisuuspiiri

kokoontuu Tervakosken seurakuntakeskuksessa joka toinen perjantai klo 10:

2.6. Kokoontumisen aiheena Operaatio sankarivainajien kotiinpaluu. Asiasta kertoo Aatos Peltoniemi.
16.6. Mitä tuli luettua? Talven kertausta. Kokoontuminen Sormusilla Vähikkälässä, lähtö srk-keskuksesta klo 9.30.

Kirjallisuusillat

kokoontuvat Tervakosken seurakuntakeskuksessa kuukauden viimeisenä maanantaina klo 18

Kevään osalta kokoontumiset ovat päättyneet.

Saunaillat

Järjestämme saunailtoja niin Rantalahdessa, Poukapirtillä ja Tervakosken uimahallissa.

Miesten saunailta keskiviikkona 31.5. klo 17 Rantalahdessa. Kevään viimeisessä saunaillassa saunotaan, uidaan ja paistetaan nuotiomakkaroita. Ehtoollishartaus klo 19.30 Pyhän Laurin kirkossa. Mukana Henri Koskinen ja Tapio Mäenpää.

Raamattu- ja rukoustilaisuudet

Tervakoskella

Rukousryhmä

arkiaamuisin maanantaista perjantaihin klo 8-8.30 seurakuntakeskuksessa

Sanan Hetki

maanantaisin klo 11 seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa. Kesätauko 23.5.-20.8.

Aamurukous

ja kirkkokahvit keskiviikkoisin klo 9 kirkossa. Kevään viimeinen aamurukous ke 31.5.

Miesten raamattupiiri

keskiviikkoisin klo 18 seurakuntakeskuksessa

Kevään osalta kokoontumiset ovat päättyneet.

Raamattu- ja rukousillat

perjantaisin klo 18 seurakuntakeskuksessa

Turengissa

Raamattupiiri

maanantaisin klo 15 seurakuntakeskuksessa. Kevään osalta kokoontumiset ovat päättyneet.

Tarkemmat päivämäärät ja kellonajat toiminnasta löytyvät Tapahtumat-sivulta.

Katso myös mitä järjestämme senioreille ja lapsiperheiden vanhemmille.

Liisa Pihkala
lähetys- ja aikuistyönsihteeri