Talviripari 2017

Moikka seurakunnasta!

Rippikouluryhmäksesi on varmistunut talviripari 2018.

Elämässäsi on alkamassa ajanjakso nimeltä rippikoulu. Tervetuloa mukaan! Talvi- ja kevätkauden aikana tapaamme muutamia kertoja ryhmän kanssa. Rippikoulun leirijaksoa vietetään Metsäkartanon nuorisokeskuksessa Rautavaaralla hiihtolomalla (vko 9). Leirijakson ja ryhmätapaamisten lisäksi rippikoulun suorittamiseen kuuluu itsenäistä työskentelyä. Tätä varten olet saanut rippikoulupassin, johon kerätään merkintöjä eri tilaisuuksiin osallistumisista. Sinun tulee olla paikalla ryhmäsi tapaamissa, sillä ne ovat osa rippikoulua. Mikäli et pääse tapaamisiin, niin ilmoita siitä Lödelle, Tarmolle tai Sirpalle etukäteen. Mahdolliset poissaolot tulee korvata erikseen sovittavalla tavalla.

Pidä rippikoulupassi tallessa ja muista ottaa se aina mukaan kun tulet tapaamisiin/kirkkoon/tapahtumiin jne. Passissa tulee olla kaikki 9 merkintää (musatapahtuma vasta leirin jälkeen) hankittuna vanhempainiltaan mennessä.

Ryhmäsi tapaamiset:

• Tiistai 21.11.2017 klo 17:30-19:00 Tervakosken seurakuntakeskuksen kerhohuoneella ryhmän oma tapaaminen. Tokakerros, sisäänkäynti ”talon takaa”.
  • Sunnuntai 14.1.2018 klo 10:00 Pyhän Laurin kirkossa riparimessu ja sen jälkeen ryhmämme oma tapaaminen Tarinmaan SRK-talolla (vieressä). Kotiin klo 13:00
  • Torstaina 1.2.2018 klo 18:00-19:30 Turengin SRK-keskuksella vanhempainilta (myös riparilaiset mukaan). Täytettyjen riparipassien palautus. Tokakerros, sisäänkäynti sisäpihan puolelta.
  • Lauantai 24.2.2018 – lauantai 3.3.2018 rippikoulun leirijakso Rautavaaralla.
  • Sunnuntai 18.3.2018 klo 15:00-16:30 Pyhän Laurin kirkossa musatapahtuma.
  • Keskiviikko 18.4.2018 klo 17:30-19:00 Pyhän Laurin kirkossa konfirmaatioharjoitus.
  • Sunnuntai 22.4.2018 klo 10:00 Pyhän Laurin kirkossa konfirmaatiomessu.
  • Ja vielä extrana infoksi: Tämä siis täysin vapaaehtoinen mutta josko kiinnostaa: 31.8.2018 klo 17:00 Pyhän Laurin kirkossa Veisumessu. Muistellaan riparia ja tavataan tuttuja pitkästä aikaa. Punaisen kirjan lauluja bändillä, kutsuttuna kaikki tämän vuoden riparilaiset ja messun jälkeen alkaa starttileiri Rantalahdessa (messuun voi tulla vaikket leirille olisi lähdössäkään).

Passin merkintöjä voi alkaa keräämään vaikka samoin tein ja se kannattaakin sillä helmikuun palautuspäivä koittaa yllättävän nopeasti.

Tämän kirjeen ohessa on myös turvallisuusohjeet, joiden mukaisesti kaikkia rippikouluja Janakkalassa järjestetään. Niihinkin on hyvä tutustua jo tässä vaiheessa, ettei tule sitten talvemmalla yllätyksiä.

Jos on jotakin epäselvää rippikoulun tiimoilta niin meille saa aina soittaa, lähettää tekstiviestin tai sähköpostia! Ei kannata yksin miettiä ja murehtia, ota rohkeasti yhteyttä.

Niin ja muista näyttää tämä kirje myös vanhemmillesi, niitä kuitenkin kiinnostaa että mitä postia sä olet seurakunnasta saanut =).

Ripariterveisin ryhmäsi vetäjätiimi:

Petri Löde Hurme                   Tarmo Halttunen                         Sirpa Heikka

varhaisnuorisotyön sekä nuorisotyön pappi, partiotyön yhteyshenkilö

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat