Tervetuloa mukaan vuoden 2018 Rantalahti 3 rippikouluryhmään!

Tässä kirjeessä on tärkeää tietoa oman ryhmäsi asioista. Luethan sen vanhempiesi kanssa huolellisesti läpi. Ennen varsinaisen leirijakson alkua tapaamme joitakin kertoja ryhmän kanssa. Sinun tulee olla paikalla oman ryhmäsi tapaamissa, sillä ne ovat osa rippikoulua. Mikäli et pääse tapahtumiin, niin ilmoita siitä etukäteen Tarmolle tai Lödelle. Mahdolliset poissaolot korvataan myöhemmin erikseen sovittavalla tavalla.

Rippikoulun ryhmätapaamiset 2017-2018:

• Ma 20.11. klo 17.30-19.00 oman ryhmän startti Tervakosken seurakuntakeskus (Kirkkotie 1)
  • Su 14.1. klo 9.45-11.30 Riparimessu Pyhän Laurin kirkko
  • Su 18.3. klo 15.00-17.00 musiikkitapahtuma Pyhän Laurin kirkko
  • To 3.5. klo 17.30-19.00 oman ryhmän tapaaminen Tarinmaan seurakuntatalo (Hakoistentie 340)
  • Su 10.6. kutsumme rippikoululaiset ja heidän perheensä ensin messuun klo 10 Pyhän Laurin kirkkoon ja sen jälkeen vanhempaintapaamiseen Tarinmaan seurakuntatalolle. Tässä tapaamisessa annetaan leirijaksoon liittyvää infoa ja jaetaan leirikirjeet. On tärkeää, että kotiväestä osallistutaan tähän tilaisuuteen. Kahvi- ja teetarjoilu. Tilaisuus päättyy n. klo 13.30.
  • Ma 2.7. klo 12-15 oman ryhmän tapaaminen Rantalahden torpalla (Rantalahdentie 40)
  • 3.-10.7. leirijakso Rantalahden leirikeskuksessa
  • Su 15.7. Konfirmaatio klo 10 Pyhän Laurin kirkossa

KIVA TEHTÄVÄ: Käy perheesi/perheenjäsenesi kanssa jossakin seurakunnan järjestämässä joulun tai pääsiäisen ajan tapahtumassa (esim. messussa). Tämän tehtävän äärelle palataan vanhempaintapaamisessa 10.6.2018!

Meille saa aina soittaa, lähettää tekstiviestin tai sähköpostia! Ei kannata yksin miettiä ja murehtia, ota rohkeasti yhteyttä mikäli kysyttävää ilmenee.

Tapaamisiin!

Tarmo Halttunen          Petri ”Löde” Hurme

varhaisnuorisotyön sekä nuorisotyön pappi, partiotyön yhteyshenkilö

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat