Rantalahti II

Rippikoululaisen vanhemmille:

• Tälle sivulle päivitämme oman ryhmämme ajankohtaisia asioita ja mahdollisia muutoksia. Tänne tulemme laittamaan myös kaikki leirikirjeet, joten jos kirjeet katoavat ennen leiriä, löydät ne täältä.

• Suosittelemme vanhempia seuraamaan nuoren rippikoulupassin täyttymistä aika ajoin.

• Toivomme, että laitatte itsellenne jo kalenteriin muistiin alla olevat tärkeät päivämäärät, erityisesti toukokuisen vanhempainillan.

.........................................................................................

23.11.2017

Ensimmäisessä tapaamisessamme jäi jakamatta diakoniatehtävälappuset. Saat sen lähipäivinä postissa kotiin.

Tervehdys sinulle Rantalahti 2 -rippikoululainen!

Lämpimästi tervetuloa mukaan Rantalahti 2 -ripariryhmään. Rippikoulumme alkaa jo nyt syksyllä vaikka itse leirijakso pidetään vasta ensi kesänä Rantalahden leirikeskuksessa 25.6.-2.7.2018. Opettajina toimivat Heidi Somervuori ja Seija Vehkomäki.

Rippikoulupassi

Leiriviikon lisäksi rippikouluun sisältyy tärkeänä osana tutustuminen omaan seurakuntaan. Tämä tapahtuu osallistumalla omatoimisesti seurakunnan tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kerää merkinnät rippikoulupassiin, jonka oletkin jo saanut. Kertaamme passin täyttämiseen liittyvät asiat vielä ensimmäisessä kokoontumisessamme marraskuussa.

Passissa tulee olla kaikki kymmenen (10) merkintää toukokuun alkuun mennessä, joten kannattaa alkaa täyttää sitä heti. Passit tarkastetaan viimeisen kerran vanhempainillassa. Leirille osallistuminen edellyttää, että passissa on kaikki kymmenen merkintää.

Yhteiset kokoontumiset ennen leiriä

Rippikouluun kuuluu lisäksi ryhmämme omia kokoontumisia, joista myös tulee passiin merkintä. Tutustumme toisiimme ja samalla selvitämme monia käytännön asioita. Tule siis paikalle seuraavina päivinä:

• tiistai 21.11.2017 oman ryhmän kokoontuminen klo 18-19 Tarinmaan seurakuntatalolla, Hakoistentie 340
  • sunnuntai 14.1.2018 rippikoulumessu klo 10-11.30 Pyhän Laurin kirkossa, Hakoistentie 345
  • tiistai 20.2.2018 oman ryhmän kokoontuminen klo 18–19.30 Tarinmaan seurakuntatalolla, Hakoistentie 340
  • sunnuntai 18.3.2018 musatapahtuma klo 15-16.30 Pyhän Laurin kirkossa, Hakoistentie 345
  • maanantai 7.5.2018 leiri-info vanhemmille sekä rippikoululaisille klo 18-19.30 Tarinmaan seurakuntatalolla, Hakoistentie 340

Tärkeät asiat korvan taakse:

Kun tulet jumalanpalvelukseen tai mihin tahansa seurakunnan tilaisuuteen hakemaan merkintää passiin, muista ihan tavallinen hyvä käytös:

•  puhelimesta virta kokonaan pois ja taskuun. Et tarvitse puhelinta tilaisuuden aikana ollenkaan
  •  pojat: lakki pois päästä
  •  olemme rauhallisesti: emme keskustele ollenkaan kaverin kanssa tilaisuuden aikana, vaan osallistumme tilaisuuteen ainakin kuuntelemalla
  •  tule kirkon etuosaan, vain siellä istumalla saa merkinnän passiin.
  •  jos sinulle tulee este osallistua sovittuun tapaamiseen, ilmoita siitä etukäteen soittamalla Heidille tai Seijalle. Sovimme kanssasi korvaavan tilaisuuden erikseen.

Tiedot löytyvät seurakunnan nettisivuilta

Tietoa oman ryhmän kokoontumisista ja mahdollisista muutoksista löydät tältä sivulta.

Jos haluat tutustua leirikeskukseen, käy kurkkaamassa www.rantalahti.com.

Kesäinen rippikoulu päättyy konfirmaatiojuhlaan. Konfirmaatiomessua vietetään sunnuntaina 8.7.2018 klo 10 Pyhän Laurin kirkossa.

Leiriin on vielä matkaa, mutta kuljetaan sitä yhdessä. Kysyvä ei tieltä eksy, joten tartu luuriin ja soita tai kirjoita sähköpostiin asiasi, alla on meille yhteystietoja. Vastaamme parhaamme mukaan!

Tapaamisiin:

Heidi Somervuori                 Seija Vehkomäki