Päivärippikoulu

Rippikoululaisen vanhemmille:

• Tälle sivulle päivitämme oman ryhmämme ajankohtaisia asioita ja mahdollisia muutoksia. Tänne tulemme laittamaan myös kaikki ryhmää koskevat tiedot, joten jos kirjeet katoavat ennen päiväkoulujaksoa, löydät ne täältä.
  • Suosittelemme vanhempia seuraamaan nuoren rippikoulupassin täyttymistä aika ajoin.
  • Toivomme, että laitatte itsellenne jo kalenteriin muistiin alla olevat tärkeät päivämäärät, erityisesti toukokuisen vanhempainillan.

Tervehdys sinulle rippikoululainen!

Lämpimästi tervetuloa mukaan päivärippikouluryhmäämme. Rippikoulumme alkaa jo nyt syksyllä vaikka varsinainen rippikoulujakso pidetään vasta ensi kesänä Tarinmaan seurakuntatalolla maanantaista perjantaihin 30.7.-3.8.2018. Rippikoulusi opettajina toimivat Pekka Riikonen ja Seija Vehkomäki.

Rippikoulupassi

Rippikouluviikon lisäksi tutustumme muutenkin omaan seurakuntaan. Tämä tapahtuu osallistumalla omatoimisesti seurakunnan tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kerää merkinnät rippikoulupassiin, jonka oletkin jo saanut. Kertaamme passin täyttämiseen liittyvät asiat vielä ensimmäisessä kokoontumisessamme marraskuussa.

Passissa tulee olla kaikki kymmenen (10) merkintää toukokuun alkuun mennessä, joten kannattaa alkaa täyttää sitä heti. Passit tarkastetaan viimeisen kerran vanhempainillassa. Elokuun jaksolle osallistuminen edellyttää, että passissa on kaikki kymmenen merkintää.

Yhteiset kokoontumiset

Rippikouluun kuuluu ryhmämme omia kokoontumisia, joista myös tulee passiin merkintä. Tutustumme toisiimme ja samalla selvitämme monia käytännön asioita. Tule siis paikalle seuraavina päivinä:

• keskiviikko 22.11.2017 oman ryhmän kokoontuminen klo 18-19 Tarinmaan seurakuntatalolla, Hakoistentie 340
  • sunnuntai 14.1.2018 rippikoulumessu klo 10-11.30 Pyhän Laurin kirkossa, Hakoistentie 345
  • sunnuntai 18.3.2018 musatapahtuma klo 15-16.30 Pyhän Laurin kirkossa, Hakoistentie 345
  • maanantai 21.5.2018 rippikouluinfo kahvitarjoiluineen vanhemmille sekä rippikoululaisille klo 18-19 Tarinmaan seurakuntatalolla, Hakoistentie 340

Tärkeät asiat korvan taakse:

Kun tulet jumalanpalvelukseen tai mihin tahansa seurakunnan tilaisuuteen hakemaan merkintää passiin, muista ihan tavallinen hyvä käytös:

•  puhelimesta virta kokonaan pois ja taskuun. Et tarvitse puhelinta tilaisuuden aikana ollenkaan
  •  pojat: lakki pois päästä
  •  olemme rauhallisesti: emme keskustele ollenkaan kaverin kanssa tilaisuuden aikana, vaan osallistumme tilaisuuteen ainakin kuuntelemalla
  •  tule kirkon etuosaan, vain siellä istumalla saa merkinnän passiin.
  •  jos sinulle tulee este osallistua sovittuun tapaamiseen, ilmoita siitä etukäteen soittamalla Seijalle tai Pekalle. Sovimme kanssasi korvaavan tilaisuuden erikseen.

Tiedot löytyvät nettisivuilta

Tietoa oman ryhmän kokoontumisista ja mahdollisista muutoksista löydät tältä sivulta.

Kesäinen rippikoulu päättyy konfirmaatiojuhlaan. Konfirmaatiomessua vietetään sunnuntaina 5.8.2018 klo 10 Pyhän Laurin kirkossa.

Kysyvä ei tieltä eksy, joten tartu luuriin ja soita tai kirjoita sähköpostiin asiasi, alla on meille yhteystietoja. Vastaamme parhaamme mukaan.

Tapaamisiin:

Pekka Riikonen   Seija Vehkomäki