Avoimet työpaikat

Erityisammattimies

Saimme 18 hakemusta ja kirkkoneuvosto on tehnyt valinnan tiistaina 12.9. Valituksi tulleelle henkilölle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Haemme erityisammattimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallinen työkohde on Janakkalan hautausmaa Tarinmaalla.  Töitä tehdään tarvittaessa myös seurakunnan muissa kiinteistöissä.

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa sisältäen mm. hautausmaiden kunnossapitotehtäviä, erilaisia koneella tehtäviä töitä mm haudan kaivuu, lumen auraus ja ruohon leikkaus sekä koneiden ja laitteiden korjaus ja huolto.  Tehtävä sisältää myös kiinteistönhoidollisia tehtäviä  seurakunnan eri kiinteistöissä  sekä hautauksiin liittyviä (suntion)  tehtäviä.  Hakijan on oltava valmis työskentelemään tarvittaessa myös lauantaisin.

Hakijoilta toivomme:

Koulutusvaatimuksena työhön soveltuvaa perustutkintoa.  Aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä  ja käyttökokemuksen alan työkoneista (kaivinkone, traktori, pyöräkuormaaja)  katsomme eduksi. Traktorin ajotaito on välttämätön ja työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävä on myös palvelutehtävä, jossa tarvitaan asiakaspalvelutaitoja ja hyvää suomen kielen osaamista. Lisäksi seurakukunnan toiminnan tuntemus on eduksi tehtävän hoitamisessa.

Palkkaus on Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen ja tehtävässä on 4 kk:n koeaika. Työaika on 155 tuntia/4 viikkoa. Valitun on toimitettava ennen työn vastaanottamista hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.  Tehtävän hoito alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 22.8.2017 klo 12.00.  Osa hakijoista pyydetään 31.8. tapahtuvaan haastatteluun.

Lisätietoja antaa:

vastuualueen lähiesimies , seurakuntapuutarhuri Piia Suonpää puhelimitse 9.8. klo 14-15 ja 15.8. klo 14-16 puh. 044 765 69 96 ja muutoin  sähköpostilla piia.suonpaa@evl.fi (merkitse viestikenttään ”erityisammattimies”).

Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen lähetetään

- sähköpostilla arja.virtanen@evl.fi tai

- kirjeellä  (kuoreen merkitä ”työhakemus”): Janakkalan seurakunta, Talouspäällikkö Arja Virtanen, Juttilantie 2, 14200 TURENKI