Kauppojen ylijäämäruokaa ja EU:n ruoka-apua apua tarvitseville

Diakoniatyö jakaa kauppojen ylijäämäruokaa

• Turengissa Päivätoimintakeskus Ojatuvalla maanantaista perjantaihin päivittäin klo 11 ja maanantaisin, tiistaisin sekä perjantaisin myös klo 9.30.
  • Tervakoskella seurakuntakeskuksen diakoniatoimistossa: kesäaikataulu maanantaisin klo 10  ja keskiviikkoisin klo 10.

Diakoniatyö jakaa myös EU:n ruoka-apua

• Ruoka-apua saadaksesi varaa aika diakoniatoimistoon Turenkiin tai Tervakoskelle. Otathan oman kassin mukaan, kiitos.

EU-ruoka-apu

EU-ruoka-apuna on mahdollista saada jauhoja, makaronia, juustopastaa, kaurahiutaleita, mysliä, maitojauhetta, hapankorppuja, lihasäilykkeitä ja hernekeittoa niin kauan kuin niitä varastossa riittää. Täydennystä saadaan kaksi kertaa vuodessa.

Ruoanhakijalta ei kysytä tulotietoja. EU-ruokaa voi hakea kerran kuussa ja jaettava maksimimäärä perustuu siihen, kuinka monta henkilöä hakijan taloudessa asuu.

Ruoka-apua rahoittaa Euroopan unionin Vähävaraisimmille suunnatun eurooppalaisen avun rahasto.  Janakkalan seurakunta on toiminut EU-ruoan jakajana  syksystä 2015 alkaen.