Joulukeräykset 2017

Seurakunnan diakoniatyö toimittaa joulun alla lahjoja ja tarvikkeita paikkakunnan vähävaraisille. Voit vielä osallistua seuraavien keräyksien kautta.

Joululahja lapselle

1.-15.12. Tervakosken S-Marketissa

Tervakosken S-Marketin joulukuusessa on pakettikortteja, jossa on lahjan saajan
sukupuoli ja ikä. Jos haluat olla mukana auttamassa paikkakunnan vähävaraisia
lapsiperheitä

• ota pakettikortti kuusesta
  • osta saajalle sopiva lahja
  • tuo lahja lahjakassissa (huom! ei paketissa) S-Marketin kassalle viimeistään pe 15.12.  Kiinnitä lahjaan myös kuusesta ottamasi pakettikortti.

Hyvän mielen joulukeräys

la 9.12. klo 10-16 ja su 10.12. klo 12-16 Tervakosken S-Marketissa

Keräykseen voi osallistua ostamalla huoneenlämmössä pitkään säilyviä elintarvikkeita tai erilaisia hygieniatuotteita. Tuotteet kerätään seurakunnan ostoskärryyn S-Marketin kassojen vieressä.

Joulumieltä sitä eniten tarvitseville
Tule mukaan tuomaan joulumieltä vähävaraisille perheille osallistumalla Sp-Kodin, Lammin Säästöpankin ja Janakkalan seurakunnan Joulutempaukseen.

Joulutempaus 1.–18.12.

JOULUTEMPAUKSEN OHJEET:
Nouda koriste Säästöpankin Janakkalan konttorin (Turengissa) joulupuusta. Koristeesta löydät lahjansaajan iän ja sukupuolen. Sujauta lahja lahjakassiin ja kiinnitä koristeessa ollut
pakettikortti lahjaan.

Tuo lahjasi Janakkalan konttorin joulupuun alle ma 18.12. mennessä. Janakkalan seurakunta jakaa lahjat perheisiin ennen joulua. Lämmin kiitos kaikille mukana oleville! Hyvää joulua ja joulumieltä kaikille!

Linkki tempauksen nettisivuille.

Tee Hyvä Teko -keräys

la 9.12 klo 10-15 K-Supermarket Turengissa

Keräykseen voi osallistua esimerkiksi ostamalla huoneenlämmössä pitkään säilyviä elintarvikkeita tai erilaisia hygieniatuotteita. Keräyksen organisoi LC Janakkala/Turenki, jonka edustajat keräävät lahjoitustuotteita laatikoihin kassojen jälkeiselle ikkunaseinällä.