Diakoniatyö - Apua ja tukea elämään

Diakoniatyöntekijöiden puoleen voit kääntyä käytännöllisen ja taloudellisen tuen tarpeessa, mutta myös yksinäisyyden, mielenterveysongelmien, päihteiden, ihmissuhdevaikeuksien, elämän kriisien ja muiden ongelmien paineessa - kaikissa elämän haasteellisissa asioissa. Luottamuksellinen keskustelu ulkopuolisen kanssa auttaa usein löytämään uusia näkökulmia ja tuo elämään uutta toivoa. Myös seurakunnan pappien kanssa voit keskustella mieltä painavista asioista.

Tapaamisen voi sopia diakoniatoimistoon Turengissa tai Tervakoskella. Diakoniatyöntekijä voi myös tulla käymään sinun luonasi.

Diakoniatyön perustana on kristillinen rakkaus: "Kantakaa toistenne taakkoja, niin täytätte Kristuksen lain." (Gal. 6:2)

Työntekijöiden yhteystiedot löydät täältä.

Diakoniantyön järjestämää toimintaa

Diakoniatyöllä on kerhotoimintaa kehitysvammaisille ja näkövammaisille.

Keväisin ja syksyisin järjestetään viisi kertaa kokoontuva sururyhmä läheisensä menettäneille.

Diakoniatyön tekijät ovat mukana seniorityössä.

Diakoniatyö organisoi myös leiriä ja retkiä, joista saat lisää tietoa diakoniatyöntekijöiltä.

Diakoniatyön järjestämiä tapahtumia voit tarkemmin selata Tapahtumista.

Alla olevista linkeistä löydät tietoa Päivätoimintakeskus Ojatuvasta, Tapaamispaikka Ilonasta, Tervakosken Maanantaipuurosta sekä seurakunnan kautta saatavasta ruoka-avusta.

Myös koko Suomen kattava palveleva netti ja palveleva puhelin auttavat sinua hädän hetkellä.

Diakoniatyön väkeä